Gratis live en online webinar ter kennismaking: Vrouwen en leiderschap

Gratis live en online webinar ter kennismaking: Vrouwen en leiderschap

12-06-2020
09:30 - 11:00
online via Zoom

Speciaal voor ondernemende en ambitieuze vrouwen die elkaar willen versterken, ondersteunen, inspireren en motiveren.

Als vrouw bezit je unieke talenten en inzichten. Om te excelleren is het belangrijk deze te kennen en optimaal te benutten. Ben jij je bewust van al jouw talenten en hoe je ze inzet?

Speciaal voor vrouwen uit het midden en hogere segment met een HBO/WO achtergrond die een volgende stap in hun carrière willen maken of een strategische en/ of invloedrijke positie ambiëren, heeft BuitenhekPlus in samenwerking met BarensConsultancy een training Persoonlijk leiderschap voor vrouwen ontwikkeld. Tijdens deze training ontdek je hoe je binnen jouw organisatie het verschil kunt maken. Hoe speel je het spel binnen je organisatie, zonder je authenticiteit te verliezen en je doelen te bereiken. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke gedragskenmerken en waarden en je leert hoe je deze effectief en op een krachtige manier kunt inzetten. Jouw persoonlijk leiderschap staat centraal. Wie je wilt zijn, wie je kunt zijn en wie je durft te zijn.

Lees hier de PDF voor meer informatie over het programma. Data en locatie van de training worden doorlopend op onze website gepubliceerd zie www.buitenhekplus.nl/agenda. Daarnaast kan de training ook incompany / op maat (zowel online als offline) georganiseerd worden.

Benieuwd of de training Persoonlijk leiderschap voor vrouwen iets voor jou kan zijn? Meld je dan aan voor een gratis live en online webinar ter kennismaking waarbij de trainers Madelon Barens en Rosita Kornaat stil zullen staan bij vragen als:  

Waar lopen vrouwen tegen aan? Anders dan mannen? Wat kunnen vrouwen goed? Speelt het 'vrouw zijn' een rol in jouw loopbaanontwikkeling? Welke loopbaan waarden zijn belangrijk?

Deze online webinars zullen via Zoom plaatsvinden op de vrijdagen 12 juni en 19 juni van 09:30 tot 11:00 uur.

Daarnaast zal er een toelichting gegeven worden op de training Persoonlijk leiderschap voor vrouwen waar je je vervolgens voor kunt inschrijven.  

Aanmelden voor een gratis online webinar kan door een e-mail te sturen naar info@buitenhekplus.nl onder vermelding van je naam, functie, organisatie en de datum waarop je wilt deelnemen.

Persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Persoonlijk leiderschap voor vrouwen

03-09-2020 - 10-09-2020
Locatie midden in het land

Als vrouw bezit je unieke talenten en inzichten. Om je te onderscheiden is het belangrijk deze te kennen en optimaal te benutten. Ontdek hoe jij binnen jouw organisatie het verschil kunt maken. Hoe speel je het spel binnen je organisatie, zonder je authenticiteit te verliezen en je doelen te bereiken. In deze training staat jouw persoonlijk leiderschap centraal. Wie je wilt zijn, wie je kunt zijn en wie je durft te zijn.

Workshop "Onboarding"

Workshop "Onboarding"

28-05-2020 - 17-09-2020
Locatie midden in het land

BuitenhekPlus organiseert vóór en na de zomer een workshop “Nieuwe medewerkers aan boord begeleiden en houden"

Workshop "Back to basics" de basisprincipes van organisatie-ontwerp

Workshop "Back to basics" de basisprincipes van organisatie-ontwerp

07-05-2020 - 07-05-2020
10:00 - 16:00
Locatie midden in het land

Doelgroep: HR professionals en management van (inter) gemeentelijke organisaties

Traditionele organisatievormen maken steeds meer plaats voor innovatieve varianten zoals regie-organisatie, procesorganisatie, klantorganisatie en zelforganisatie. Er wordt bij (inter) gemeentelijke organisaties druk geëxperimenteerd om tot de meest optimale organisatievorm en inrichting te komen. De drang tot vernieuwing zal altijd bestaan. Gelukkig maar, de buitenwereld staat niet stil en dat geldt ook voor organisaties. Los van de varianten die aan de horizon verschijnen, zijn er nog steeds een aantal principes die de basis vormen voor ieder organisatie-ontwerp. Net als bij het bouwen van een huis is het zaak om het fundament goed neer te zetten. Of het nu gaat om een doorzonwoning, een bungalow of een appartement. De juiste structuur is uiteindelijk mede bepalend voor het kunnen realiseren van de organisatiedoelen. Reden genoeg om aandacht te besteden aan het bewust ontwerpen van deze structuur. De workshop “Back to basics” zoomt hier nader op in.